Baserat på 20 års dansk forskning

Vi erbjuder dig ett gratis test på testdig.nu med en liten rapport som du inte ska betala för. Här börjar du.

Om du önskar gå vidare kan du köpa till en fördjupad och mer omfattande skriftlig rapport på ditt resultat. Du kan alltid göra ett gratistest – och härefter köpa din egen personliga rapport.

Testdig.nu är ett danskt forsknings- och softwarebolag som använder analyser som tidigare endast använts i rekryteringsbranschen hos IPA Nordic. Fram till nu har analyserna endast använts professionellt av företag inom rekryteringsbranschen. Vi har forskat i att enbart rapportera direkt till människor i utveckling utan att ha en person mellan analysen och återkopplingen. Därför är rapporteringen uppbyggd kring en personlig SWOT analys som med ett lättförståeligt språk ger en fantastiskt användbar feedback.

Cand. Phil. Flemming Olsen har under många år forskat i sambandet mellan ledning och personlighet. Denna forskning har under mer än 20 år varit den röda tråden i de uppdrag som han har löst för många olika kunder.

Visionen har hela vägen varit att …

…genom forskning hitta dokumenterade sammanhang mellan personligheten och det framgångsrika ledarskapet.

Denna vision har varit den grundläggande idéen i alla verktyg som Flemming Olsen utvecklat.

Flemming Olsen har i samarbete med ett svenskt konsultföretag byggt upp Nordens störtsa forskningsdatabas som innehåller analysresultat på mer än 20.000 ledare och medarbetare. Det är en databas som i sin uppbyggnad skapar möjligheter att genomföra både en bred grundforskning och skräddarsydda forskningsprojekt för konkreta företag.

Flemming Olsen är certificerad i Sverige av STP, Stiftelsen för tillämpad psykologi. Här värderas analyserna på 14 parametrar, och forskningen uppnådde en certificering som det bästa nordiska utvecklade verktyg i sin kategori.

0
Antal analyser fram till 2020
0
min att göra testet
0
Test per dag
0
Länder

Kontakt Testdig.nu

Udfyld kontaktformularen herunder